“Mijn zusje en ik maakten veel ruzie. Die confrontaties werden ernstig. Uit angst elkaar kwijt te raken, besloten wij naar een therapeut te gaan die ons uit deze impasse kon halen. Als dochters van twee psychologen was het vinden van een therapeut/coach een uitdaging. Toch bij sessie 1 van Anja Bos wisten we het al, we zitten goed. Bij Anja vonden we sterke, liefdevolle en vooral zeer professionele hulp. Anja biedt zowel veiligheid en precies de juiste aanmoediging. Volkomen aan te raden.
En als er nu weer even iets opspeelt, roepen we allebei opgewekt: “het wordt tijd dat we Anja weer ns bellen!” ”

Martine & Klara – januari 2021


 

“Ik wil je heel graag bedanken voor de open, liefdevolle, eigene, warme betrokken en geweldige hulp die je mij geboden hebt. Daardoor heb ik me altijd zo goed en begrepen gevoeld en niet als een cliënt, maar gewoon als iemand die ergens mee worstelt en met wie je op heel gelijkwaardige manier samen op zoek ging naar een antwoord. Wat mij hierin waarschijnlijk nog het allermeeste geholpen heeft was jouw humor! Zo fijn, dank je wel Anja, voor alles.”

Anne – april 2019


“Ik dacht: hoe moet ik nu verder? Door druk gezin, alle ballen hooghouden, aandacht verdelen, was het echt even teveel. Ik wilde in de combinatie werk en gezin de balans weer terugvinden.
Anja heeft allereerst heel goed naar mij geluisterd en mij hierna handvatten gegeven om weer op ’t juiste spoor te komen.
Op een fijne, warme manier, met een vleugje humor.
Bedankt.”

Astrid – december 2018


“Toen ik zelf even helemaal de weg kwijt was, heeft Anja mij geholpen om de regie over mijn leven weer terug te krijgen. Dit is gelukt! Mede dankzij haar ervaring/ hulp, haar warmte, geduld en humor voel ik mij weer de oude, maar vernieuwde zelf :)

Marly – 2017


“De gesprekken met Anja hebben ons laten inzien dat gebeurtenissen niet op zichzelf staan en dat een ieder daar zijn eigen aandeel in heeft. Anja heeft voor ons zichtbaar gemaakt dat het reageren op of in bepaalde situaties voortkomt uit gebeurtenissen die zich eerder hebben afgespeeld en die dus qua gevoel hetzelfde lijken, maar niet horen bij de situatie op dat moment. Toen we dat beseften vielen er puzzelstukjes in elkaar en snapten wij dat drastische keuzes die gemaakt zijn, gebaseerd waren op een gevoel die niet thuishoorde bij de situatie op dat moment.

Door de gesprekken bij Anja respecteren wij elkaars eigen waarheid weer, is het vertrouwen terug en praten wij meer mét elkaar. Anja, bedankt!”

Anoniem 


“….. dat zo een gesprek 2 jaar ellende zomaar kan wegnemen, en mij weer sterk maakt als vroeger, is ongelofelijk!
Ik zat op slot. Jij was de sleutel.”

Anoniem – zomer 2018


“Als deelnemers aan relatietherapie hebben we de gesprekken als zinvol ervaren: -Anja toont een natuurlijke belangstelling in het probleem en in de personen -ze weegt niet alleen mee wat wij inbrengen, maar kan ook andere aspecten die haar opvallen aan de orde stellen (bv lichaamstaal) -allerlei technieken als doorvragen of juist onderbreken, emoties benoemen, het gesprek sturen, naar elkaar luisteren komen op het juiste moment aan de orde. Dat zij uiteindelijk voor ons zichtbaar gemaakt heeft vooruit te kijken om een nieuwe weg in te slaan, is de winst waar we mee aan de slag gaan.”

Meike en Eric – 2016


“Ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar. Je hebt mij erg geholpen met o.a. inzicht te krijgen in mezelf en mijn relatie. Elke dag gaat het beter maar de woede, frustratie en verdriet zijn nog lang niet weg al zijn ze er niet meer elke dag. Mijn partner en ik samen hebben ook veel geleerd, met name dat we teveel van elkaar houden om op te geven. De weg is nog lang en vol met hobbels, maar we moeten het nu zelf gaan doen met de tools die jij ons gegeven hebt.”

Anoniem  –  2015


“Anja heeft me zeer goed geholpen om beter om te kunnen gaan met mijn familie. Ik heb geleerd dat ik hen niet kan veranderen maar wel mijn omgang met hen. Heel veel ligt buiten mijn macht maar de zaken waar ik wel invloed op heb, heeft Anja mij bijgebracht.
Haar manier van coachen is heel warm, professioneel en vertrouwd. Ik had dan ook direct een zeer positief gevoel bij haar. Ze denkt mee zonder te sturen en laat andere kanten van situaties zien.
Ik heb mijn gesprekken met Anja als zeer prettig en leerzaam ervaren en zal haar wijze woorden niet vergeten.”

Charlotte – voorjaar 2014