Praktische en financiële zaken en Covid-19 info

Covid-19 info

De nieuwe maatregelen m.i.v. 15 december 2020 betekenen voor mijn praktijk het volgende:

  1. Mijn praktijk valt onder de “uitgezonderde contactberoepen”. Dit betekent dat mijn praktijk open blijft.
  2. Ik vind het te prefereren om – als dat mogelijk is – face to face contact te hebben in de therapiegesprekken. Ik streef er dus naar om afspraken zoveel mogelijk te continueren.
  3. Het is een afweging voor iedere cliënt om te besluiten of men zich veilig naar mijn praktijk kan begeven. Indien dit niet het geval is kunnen we overleggen of we een andere vorm van contact mogelijk is. Bijvoorbeeld (beeld-) bellen.
  4. Ik ben ervan overtuigd dat in mijn praktijk(-ruimte) aan de voorwaarden voor veilig contact voldaan wordt. Ook hier geldt: Indien cliënt zich daarbij niet comfortabel voelt kunnen we overleggen of we een andere vorm van contact mogelijk is.

Praktische en financiële zaken

Een consult duurt 1 of 1 1/2 uur en het tarief daarvoor is € 115,00 resp. € 172,50. Op dit tarief is geen btw *) van toepassing. ( Tarieven m.i.v.  1 januari 2021)

)*  BTW: Coaching of training vallen in principe wél onder de btw. In dat geval dienen bovenstaande bedragen als excl. btw begrepen te worden.
De bedragen worden eenmaal per maand direct bij de cliënt in rekening gebracht.

Je kunt bij je eigen verzekeraar informeren of – en onder welke voorwaarden – de declaratie eventueel voor vergoeding in aanmerking komt.

Als we een afspraak hebben, dan kun je die tot 24 uur tevoren (nb: weekend en feestdagen tellen hierbij niet mee!) kosteloos annuleren of in overleg wijzigen.

Bij afzegging binnen 24 uur zal het consult gewoon gedeclareerd worden.
Meer informatie is te vinden in de ‘Informatie en Voorwaarden’ en ‘Privacy Statement’ (zie de links hieronder).

Informatie en Voorwaarden

Privacy Statement

BIG reg.: 29000437130
KvK nr: 61928658